Voor ouders

Kom gerust kijken! Wilt u ontdekken wat het KindCentrum allemaal biedt? Wilt u de sfeer proeven die hier hangt? Dan kunt u zich hier aanmelden voor een gesprek of een rondleiding. Aanmelden kan ook bij onze partners.

Sine Limite

Sine Limite is het samenwerkingsverband Passend primair onderwijs in de gemeente Deventer. Soms heeft een kind extra aandacht en begeleiding nodig. Dat kan op de basisschool maar ook kan een kind (tijdelijk) onderwijs volgen op een speciale (basis)school. KindCentrum Borgele biedt zo passend onderwijs voor iedere leerling. Wij zijn, net als alle andere primaire scholen, aangesloten bij dit samenwerkingsverband van de gemeente Deventer.

Plaatsingscommissie

Soms is het niet helemaal duidelijk op welke plek uw kind het best tot zijn recht komt, of is er aanvullende expertise van een van de partners nodig wanneer uw kind geplaatst wordt. Wij hebben  een interne commissie aangesteld van specialisten die deze vraag naar extra kennis of kunde prima kunnen beoordelen en een advies kunnen geven over een (aanvullend) programma.

Mocht het nodig zijn dan denken zij graag met u mee. Alles wat we hebben aan kennis, materiaal en ruimte op het KindCentrum Borgele is voor ieder kind beschikbaar om zich optimaal te ontwikkelen. Onze specialisten stippelen de beste route met de juiste middelen voor uw kind uit.

Wilt u ontdekken wat KindCentrum Borgele biedt?