Samen met onze partners …

… maken wij dit KindCentrum mogelijk. De Linde, ’t Lantaarntje, de Borgloschool en Partou zijn trots op hun nieuwe huis.

De Onderwijsspecialisten

De Onderwijsspecialisten biedt (voortgezet) speciaal onderwijs aan leerlingen die specifieke ondersteuning nodig hebben. Met ruim twintig scholen in Gelderland en Overijssel heeft de Onderwijsspecialisten een breed onderwijsaanbod. Onderwijs voor leerlingen met een lichamelijke of meervoudige beperking tot langdurig zieke leerlingen en kinderen met gedragsproblemen.

Stichting Openbaar Primair Onderwijs Deventer

OPOD is de overkoepelende stichting van de openbare basisscholen in Deventer. De Borgloschool is aangesloten bij OPOD. De stichting staat voor innovatief kwaliteitsonderwijs dicht bij huis. In iedere wijk in Deventer is dan ook een openbare basisschool te vinden. OPOD heeft een sociaal gezicht en is maatschappelijk betrokken. Kleurrijk en eenheid in verscheidenheid zijn belangrijke kernwaarden.
parabool

Stichting de Parabool

De Parabool begeleidt en behandelt kinderen, (jong) volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking. De Parabool heeft dagbestedingslocaties en kleinschalige woon- en werkvormen in Zuidwest-Overijssel. Daarnaast biedt de Parabool ondersteuning aan mensen in hun eigen omgeving. Thuis, op school of op het werk.
KindCentrum Borgele

Partou kinderopvang

Groot, maar ook klein en vertrouwd, dat is Partou. Groot met meer dan 300 vestigingen en ruim 3600 medewerkers. Klein en vertrouwd op lokaal niveau. Goed opgeleide en ervaren pedagogische medewerkers vormen het hart van Partou.
Gemeente Deventer

Gemeente Deventer

De gemeente is eigenaar van het gebouw en stelt de ruimte beschikbaar. Natuurlijk onderhoudt het KindCentrum een nauwe band met de gemeente.

Wilt u ontdekken wat KindCentrum Borgele biedt?