Welkom

‘Gewoon waar het kan, maatwerk voor ieder kind dat dit nodig heeft’. Dat is waar wij in KindCentrum Borgele voor staan. In ons KindCentrum doet iedereen mee. Wij staan voor de optimale ontwikkeling van kinderen afgestemd op hun mogelijkheden. Ieder kind is bijzonder en heeft zijn of haar eigen ondersteuningsbehoefte. Op KindCentrum Borgele bewonderen wij hoe bijzonder de kinderen  zijn en doen wij er alles aan om hen optimaal voorbereid de toekomst in te laten gaan.

“Je voelt het als je binnenkomt …”

We willen alle kinderen in ons centrum maximaal ondersteunen. Alles staat in dienst van hun ontwikkeling. Het hele gebouw is zo ingericht. Er hangt een sfeer die ‘samen’ en ‘leren’ uitstraalt. Onze medewerkers zijn gastvrij en zetten altijd die extra stap om te helpen.

Ontwikkelen op maat

Kinderen moeten zich kunnen ontwikkelen vanuit een veilige en gestructureerde omgeving. Om dat te creëren, starten we de dag vanuit een vaste stamgroep. Het grote voordeel van het KindCentrum is dat we intensief met elkaar samenwerken. Hierdoor kunnen alle mensen, materialen en ruimtes ingezet worden om de ontwikkeling van ieder kind zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Als het voor de ontwikkeling goed is dan combineren we, waar nodig, ons aanbod van regulier en speciaal onderwijs. Dingen samen doen, of juist niet? Het antwoord op de vraag ‘waarom doen we het?’ moet altijd zijn: ‘omdat het goed is voor het kind’.

Wilt u ontdekken wat KindCentrum Borgele biedt?